FreeOnes zet 20,000e babe op website

FreeOnes.com kondigde vandaag aan dat hun 20.000e babe op de site is toegevoegd, namelijk glamour model Jessi June.

Toen FreeOnes in Maart 1998 lanceerde stonden er maar 21 modellen op de site. Het duurde tot April 2008 tot de mijlpaal van 10.000 werd bereikt.

Op verzoek van vele fans zijn er de laatste tijd veel Aziatische modellen, retro / vintage pornosterren, glamour modellen, sportvrouwen en andere vrouwelijke celebrities toegevoegd, zo meldt het bedrijf.

Hiernaast kunnen zowel webmasters als bezoekers tegenwoordig nieuwe babes inzenden door middel van een suggestiepagina.

“Het is geweldig om te zien hoe onze babe secties groeien”, zei Roald, business manager voor FreeOnes. “Het mag dan drie jaar geduurd hebben om van 10.000 naar 20.000 babes te groeien, met het huidige tempo zou ik niet verbaasd zijn om nog eens 10.000 babes nog sneller op de site te zien verschijnen.”

Roals voegde hieraan toe dat sociale netwerken veel invloed hebben gehad op de groei van FreeOnes. Onlangs bereikten ze ook de mijlpaal van 20.000 followers op Twitter, een groep die zowel bestaat uit fans als meiden uit de industrie.

“Vaak tweeten de modellen ons zelf met de vraag hoe ze op de site kunnen worden toegevoegd, en uiteraard krijgen we regelmatig tweets van fans met nieuwe suggesties. Daarnaast houden we jaarlijks de Miss FreeOnes competitie, waarvoor modellen verplicht op FreeOnes ingeschreven moeten staan om mee te dingen naar de prijs. Dus zodra het woord over de grote geldprijzen de ronde doet zien we in een korte tijd een heleboel nieuwe registraties langskomen. Zodra de competitie van 2012 wordt aangekondigd durf ik te wedden dat we weer veel nieuwe babes aan de site kunnen toevoegen”, zo meldt Roald.FreeOnes.com announced today that it has added its 20,000th babe, glamour model Jessi June.